STREFA DOBREGO SMAKU

Trudno wyobrazić sobie dobry wypoczynek bez pysznego i zdrowego jedzenia. Dlatego w HOTELU TATRA szczególnie dopieszczamy podniebienia naszych gości. Szefowie kuchni dbają o to, by serwowane przez nich w formie bufetu śniadania, oraz obiadokolacje stanowiły zbilansowane posiłki przyrządzane z najlepszych i najświeższych produktów.

Prócz tego, na parterze hotelu działa restauracja, w której mogą Państwo zamówić dania ze starannie ułożonego menu. Można w nim znaleźć zarówno potrawy o lokalnej proweniencji, takie jak grillowany oscypek podany z boczkiem, cebulą i żurawiną, czy pyszny pstrąg pieczony z ziołowymi ziemniakami podany z warzywami na parze, jak również dania wykwintne i wyrafinowane, jak chociażby sarna z polentą i sosem piernikowo-jagodowym.

Przygotowaliśmy także propozycje dań szczególnie popularnych wśród najmłodszych.

Z kolei nasz cukiernik troszczy się o to, by Państwa podniebienia uraczyć niezapomnianymi słodkościami.

Przyjemność, wynikającą ze spożywania posiłków, spotęgują wspaniałe widoki rozpościerające się z okien jadalni.

Sala restauracyjna na 100 osób
Doglądający szef kuchni